Llom de porc amb salsa de taronja amb patates palla

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una paella fonda
Una paella gran

Elaboració

Primerament, fem la salsa de taronja com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els talls de llom salpebrats, uns tres minuts per cada banda, i tot seguit, els afegim a la paella amb la salsa de taronja, els deixem coure durant cinc minuts, i ja els tenim a punt per servir, acompanyats d'un niu de patates palla.

45min

Notes

Farem tants plats, com comensals seguin a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se