Lluç a la Romana, amb patates palla
Categoria:
Tipus de plat: Fritada
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit rodanxes de lluç d'un dit i mig de gruix
- Sal
- Farina
- Tres ous
- Oli d'oliva
- Patates palla de xurreria
Utensilis
Una paella gran
Dues safates metàl·liques planes
Quatre plats de porcellana plans
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Agafem dues safates planes, i en una escampem la farina, i a l'altra hi posem les rodanxes de lluç i les salem per les dues cares.
A part, en un bol de vidre, trenquem els tres ous, i els batem amb el batedor de varetes i els reservem.
Seguidament, salem el lluç, el passem per la farina, i tot seguit ho passem pels ous batuts, i en una paella amb oli d'oliva, ho anem fregint tres minuts per cada cara, fins que ja estan ben daurats, i els reservem en una safata plana, amb un paper de cuina.
Per servir-ho a taula. posem dues rodanxes a cada plat, amb un niu de patates al costat, i ja ho tenim llest per servir a taula.
Comparteix aquesta recepta: