Canapè de brandada de bacallà

Aperitiu de brandada de bacallà sobre una llesca de pa de vidre.

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

En un cassó on hi hem posat l'oli farem a foc mig els alls tallats longitudinalment i la fulla de llorer.
Quan els alls comencin a tenir color hi afegirem el bacallà sense espines tallat a daus grans. Remenem mentre es va fent (2 minuts aproximadament).
Afegim la llet, l'aigua, un polsim de sal i pebre blanc. Remenem fins que agafi el bull i tanquem el foc.
Retirarem la fulla de llorer i, emprant una batedora, una thermomix o similar, ho triturem ben finament. Quedarà ben líquid.
Hi afegim amb compte el puré de patata deshidratat i remenem suaument per integrar-lo fins aconseguir la textura desitjada, provem i corregim de sal si cal.
Un cop tenim la tenim al punt passem la brandada a una màniga pastissera.
Mentrestant, torrem lleugerament al forn la barra de pa de vidre oberta per la meitat.
Un cop feta i freda, la tallem a l'ample formant rectangles d'entre 2 i 3 cm d'ample.
Amb l'ajuda de la mànega pastissera, posem la brandada de bacallà sobre les llesques de pa.
Acabem la tapa espolsant pebre vermell sobre els canapès i decorant amb ceba deshidratada per sobre.
Emplatem i... a gaudir!

35min

Notes

Com la quantitat de canapès és important, millor fer dues safates o bé repartir les unitats entre els comensals.
Preferiblement, emplatar sobre un fons negre (cosa que jo no vaig poder fer


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se