Cassola d'arròs de marisc fàcil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Obre els musclos en un cassó i reserva. Si les cloïsses foren fresques també obre-les a part per si deixen terra. Talla el pebrot en un plat, l'all en un altre i el tomàquet en un altre. Posa oli en una cassola, i quan sigui calent posa les gambes amb sal amb el foc mig fort (sense descongelar queden mes gustoses) i marqueu-les un minut per banda. Fes el mateix amb els escamarlans i ho reserves. Tot seguit posa el pebrot que es faci una mica, després els calamars o sípia, dóna-li unes voltes i posa l'all, dóna-li una volta i posa el tomàquet amb una miqueta de sucre (perquè perdi l'acidesa). Quan vegis que el tomàquet redueix posa la nyora, el safrà i la sal, integra-ho i posa l'arròs tornant a remenar, posa l'aigua o fumet i cola també la del musclos i cloïsses posant el foc fort durant 5 minuts. Desprès baixa'l a mig fluix fins q estigui fet (uns 15 m). Cinc minuts abans de tancar posa les gambes, escamarlans, musclos i cloïsses.

45min

Notes

Les quantitats d'arròs que posem han de portar el doble d'aigua + la meitat mes o menys si vols que quedi sequet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se