Llet merengada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un colador fi
Un atuell gran (metàl·lic)
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, posem a bullir: la llet, les pells de llimona i taronja, el sucre i la branca de canyella.
Un cop arrenqui el bull, deixem que redueixi sense deixar de remenar amb el batedor de varetes, i passats cinc minuts, ho retirem del foc i ho deixem a temperar un cop passada pel colador fi.
Quan ja ha refredat una mica, ho posem en el congelador en un atuell metàl·lic, tot remenant amb el batedor de varetes cada cinc minuts, fins que estigui a punt de granissat.
A part, amb la batedora elèctrica, muntem les clares a punt de neu, i tot seguit les afegim a la llet poc a poc, i ja tenim la llet merengada a punt per servir en bols, o copes, espolsades amb una mica de canyella en pols.

2h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se