Croquetes de pernil fàcils
Ingredients
- 25gr. de mantega
- 50gr de pernil salat a trossets petits
- Una ceba petita ratllada o triturada
- 250ml. de llet
- 25gr. de maicena o midó de blat marca blanca
- Sal
- Un ou
- Pa ratllat
Elaboració
Posa la mantega en una paella al mínim, quan en desfaci posa la ceba i quan agafi una mica de color afegeix el pernil.Tot seguit posa en un bol la llet amb la maicena, i la cullerada petita de sal, ho mescles be i ho aboques a la paella sense deixar de remenar fins que espesseixi. Deixa-ho refredar.
En un plat bat l'ou i en un altre posa el pa ratllat.
Dóna-li forma a les croquetes i passa-les per pa ratllat, per ou i un altre cop per pa ratllat.
Ja les podem fregir.
Notes
Li podeu remenar a la ceba uns 25gr de foigrás de pernil ibéric si voleu. Fes servir la paella de 18 o 20 cm per fregir-les per no gastar tant d'oli. Per fer la massa també tens prou amb una de 20cm.
Comparteix aquesta recepta: