Croquetes de pernil fàcils

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Posa la mantega en una paella al mínim, quan en desfaci posa la ceba i quan agafi una mica de color afegeix el pernil.Tot seguit posa en un bol la llet amb la maicena, i la cullerada petita de sal, ho mescles be i ho aboques a la paella sense deixar de remenar fins que espesseixi. Deixa-ho refredar.
En un plat bat l'ou i en un altre posa el pa ratllat.
Dóna-li forma a les croquetes i passa-les per pa ratllat, per ou i un altre cop per pa ratllat.
Ja les podem fregir.

45min

Notes

Li podeu remenar a la ceba uns 25gr de foigrás de pernil ibéric si voleu. Fes servir la paella de 18 o 20 cm per fregir-les per no gastar tant d'oli. Per fer la massa també tens prou amb una de 20cm.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se