Truita de bacallà de sidreria

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: País Vasc
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallem en juliana la ceba i la posem a coure 4-5 m. en una paella.
Afegim el pebrot tallat a trossos i els alls laminats, salpebrem, i coem 10 m més.
Afegim el bacallà i el julivert, ho remanem bé, i deixem coure uns 4-5 minuts.
En un bol batem els ous i barregem amb el que hem preparat.
En una paella amb un raig d'oli, ho deixem coure uns 3 m, i amb un plat gros o un tombatruites, li donem la volta, i ho deixem coure 3 m.
La truita ha de quedat cuita, però alhora, per dins una mica sucosa.

30min

Notes

Lo típic, és un bon Txacolí, o sidra vascos. I com acompanyanent per un Txuletón amb uns pintxos, és el típic menú de sidreria.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se