Conill en escabetx de l'amic Toni
Ingredients
- Un conillet de bosc.
- Un porro.
- Un polsim de pebre negre.
- Dues fulles de llorer
- 1 Ceba gran
- Vuit grans d'all
- 250 l. oli verge
- 250 l. vinagre
- Un gotet de vi blanc.
- Sal
- Dues cullerades de pebre vermell.
Elaboració
Salpebrem el conill i el tallem a octaus.
Ho podem en una paella amb oli calent, i l'enrossim. Reservem.
A la mateixa paella, hi posem la ceba tallada juliana, el porro, els alls, les fulles de llorer i un polsim de pebre negre.
Quan la ceba i tot estigui ben enrossit, poseu el conill a sobre, i ho deixeu deu minuts.
Després, hi afegiu el vinagre, el pebre vermell dissolt, l'oli i el gotet de vi blanc. Remeneu, baixeu el foc i deixeu-ho coure durant 40 minuts aprox.
Poseu-lo en una safata i a la nevera, per menjar quan us vingui de gust.
Notes
Aquesta recepta, podeu fer-la servir per perdius, guatlles, etc. Tenint en compte el temps de cocció segons el tamany de la peça.
Comparteix aquesta recepta: