Conill en escabetx de l'amic Toni

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Salpebrem el conill i el tallem a octaus.
Ho podem en una paella amb oli calent, i l'enrossim. Reservem.
A la mateixa paella, hi posem la ceba tallada juliana, el porro, els alls, les fulles de llorer i un polsim de pebre negre.
Quan la ceba i tot estigui ben enrossit, poseu el conill a sobre, i ho deixeu deu minuts.
Després, hi afegiu el vinagre, el pebre vermell dissolt, l'oli i el gotet de vi blanc. Remeneu, baixeu el foc i deixeu-ho coure durant 40 minuts aprox.
Poseu-lo en una safata i a la nevera, per menjar quan us vingui de gust.

1h

Notes

Aquesta recepta, podeu fer-la servir per perdius, guatlles, etc. Tenint en compte el temps de cocció segons el tamany de la peça.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se