Cebes farcides de tonyina
Categoria:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Cebes mitjanes
- Sàlvia
- Tonyina bona del nord, de llauna
- Ou cuit molt ben picat
- Julivert
- Pebrot verd i roig
Elaboració
S’enretiren les primeres capes de les cebes i es buiden de dins, guardant-ho, deixant-les el més transparent possible.
Es posen en aigua bullint per escaldar-les i que perdin l’acidesa.
Després les fregim en oli temperat -no molt calent- i a foc molt suau.
Es deixen escórrer molt bé i les farcirem amb la salsa següent.
Salsa:
La farem amb la ceba que hem buidat, pebrot roig i verd, la tonyina i l’ou molt ben picat amb julivert, passat tot per la picadora i unes gotetes de vermut.
Ho posarem al foc a reduir fins que perdi l’acidesa, després ho deixarem reduir unes 3 hores més abans de farcir les cebes.
Notes
Si ho si es prefereix, podeu substituir la tonyina per carn.
Comparteix aquesta recepta: