Cebes farcides de tonyina

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

S’enretiren les primeres capes de les cebes i es buiden de dins, guardant-ho, deixant-les el més transparent possible.
Es posen en aigua bullint per escaldar-les i que perdin l’acidesa.
Després les fregim en oli temperat -no molt calent- i a foc molt suau.
Es deixen escórrer molt bé i les farcirem amb la salsa següent.

Salsa:

La farem amb la ceba que hem buidat, pebrot roig i verd, la tonyina i l’ou molt ben picat amb julivert, passat tot per la picadora i unes gotetes de vermut.
Ho posarem al foc a reduir fins que perdi l’acidesa, després ho deixarem reduir unes 3 hores més abans de farcir les cebes.

Notes

Si ho si es prefereix, podeu substituir la tonyina per carn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se