Arròs amb llet, integral i vegà

Sabem que aquesta recepta és molt agradosa, tant per a les postres com per a esmorzar o berenar... Així que es tracta de fer-ho saludable també, que ens nodreixi. Per això totes les voltes amb els ingredients. Si la feu, agrairé els vostres comentaris.

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En una cassola posar la beguda d'arròs i coco, amb una branca de canyella, una beina de vainilla, la part groga de la pell d'una llimona i un pessic de sal... Fer coure llargament a foc baix.
Posar en remull l'arròs semi-integral ecològic una estona, rentar, cobrir amb aigua neta de qualitat i fer coure. Quan l'arròs estigui cuit, escórrer, colar-hi al damunt la beguda que també estem cuinant, obrir a lo llarg la vainilla, rascar l'interior amb cura i afegir la pasta extreta a l'arròs, afegir l'endolcidor que es vulgui i fer coure una bona estona més, a foc baix i comprovant que no s'enganxi.
Quan estigui tebi, guardar a la nevera, etiquetat amb el que és i la data en que s'ha fet. Bo i nutritiu per a tota la setmana.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se