Truita d'albergínia i tonyina

Truita que de sobte penses que és molt estranya però al provar-la descobrireu una truita i gust diferents

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Paella i plat i/o tombatruites

Elaboració

Agafem 1 alberginia i la pelem i tallem a trossets petits.
Tirem oli a la paella i quan està ben calent hi afegim l'albergínia.
Batem els 4-6 ous segons comensals i hi afegim la llauna de tonyina ben esmicolada i ho tirem a la paella amb l'albergínia i ho anem fent com qualsevol altra truita. Coure-la al punt que li agrada a cadascú.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se