Pastís salat de formatge i pera

Recepta siciliana original

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia → Sicilia
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Utensilis

Motlle reposter de 30 cm

Elaboració

En un motllo baix de cuina d'uns 25-30 cm, hi posem paper sulfurat. A sobre el full de pasta brisa. Al fons el formatge Gouda ratllat, i a sobre repartit el formatge gorgonzola (al ser un formatge intens, al gust, jo he posat més o menys mig taco). Afegim les fulles d'alfàbrega (4 o 5 trossejades).
Tallem les peres a talls no massa gruixuts, i els posem per sobre els formatges en rotllana. Afegim anous trossejades.
Precalentem el forn a 190-200 graus, posició =, i a mitja alçada, i enfornem uns 35-40 minuts. Fins que la pasta brisa agafa color.
Un cop tret del forn, hi afegim mel per sobre al gust.
Es més bo calent o tebi, amb el formatge fos, malgrat que fred també passa molt bé.

50min

Notes

Amb vi dolç o ranci, o una bona ratafia, lliga molt bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se