Rovellons en escabetx

Una forma de conservar els rovellons amb aquest tipus de confitat en una base de vinagre, espècies i sal. Per poder gaudir-los tot l'any.

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Netejarem els rovellons amb aigua abundant per tal d'eliminar-ne la terra que desprès es molt molesta de trobar en boca i els escaldem.
Posarem en una cassola una mica d'oli amb la ceba, la pastanaga i l'api tallat a la juliana, el pebre, el romaní, la farigola i el llorer.
Hi afegim els rovellons escaldats i l'all, i ho deixem coure uns 5 minuts.
Passat aquest temps afegim el vinagre de poma i el vi. Ho mantindrem uns minuts més al foc perquè evapori i ho retirarem.
Encara en calent i afegim la resta d'oli en cru i deixem reposar unes 48 hores.
Un cop ja fred es mantindrà en conserva, i en podrem gaudir tot l'any.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se