Pa amb xocolata, oli, sal i pebre

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

1 racions

Elaboració

Torrem la llesca de pa al nostre gust.
La suquem amb oli. A sobre hi posem un tros de xocolata negra.
1 minut al microones a potència màxima.
Acabem d'escampar la xocolata.
Ho amanim amb sal maldon i pebre mòlta al moment.

2min

Notes

Com podeu veure a mí la xocolata em perd. Encara recordo el dia que vaig veure la pel·lícula "Chocolat" amb la Juliette Binoche i el Johnny Depp. En arribar a casa em vaig fer aquesta
llesca que havia vist fer en un programa de cuina. Podeu creure que desperta el paladar d'una manera excepcional. Fàcil i ràpida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se