Brou d'herbes aromàtiques

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fi

Elaboració

Primerament, posem un cassó en el foc amb un litre d'aigua i les branques de romaní i farigola a foc mitjà deixem que cogui durant vint minuts, i tot segui ho passem pel colador fi, i ja ho podem guardar fins el moment de fer-ho servir.

20min

Notes

Aquest brou és molt adient per coure sobretot carns al forn, com: espatlles de xai, cuixes de xai, pollastres , i costellam de porc al forn etc...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se