Pop al forn

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Utensilis

Una cassola de fang.

Elaboració

Primer de tot bullim el pop, guardem el brou, i reservem el pop.
A una cassola de fang, on courem el pop, farem un llit amb la patata tallada panadera, el banyarem amb oli d'oliva i salarem.
Ficarem la cassola al forn, prèviament preescalfat, uns 15 minuts.
Una vegada cuites les patates, li ficarem el toquet, els grills d’all sec al gust i el pop damunt de tot el preparat anterior.
Ficarem un poc del caldo del pop i un poc d’oli d’oliva, ho tornarem a ficar al forn, amb la cassola tapada amb paper de forn uns 25 o 30 minuts a foc mitjà.
Llevem el paper que cobreix la cassola i el deixem uns altres 10 minuts per rostir-lo.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se