Rossellones al bermut de Reus

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Utensilis

Un colador de pasta.

Elaboració

Posem lea rossellones en aigua i sal una mitja hora perque s'obrin i treguin la sorra.
Passat aquest temps en una olla ben ampla hi posem un dit d'aigua i una capa de rossellones.
Bullim 5 minuts i retirem del foc.
Passem les rossellones en un colador gran, reservant el suc i les passem per sota l'augua de l'aixeta perque treguin tota la sorra restant.
Tallem la mitja ceba ben petita.
Posem oli en una paella i sofregim la ceba.
Un cop agafi aspecte transparent hi afegim el bermut. I tot seguit les rosellones.
Per acabar afegim el suc de coure les rissellones que haviem reservat. Ho farem colant-lo amb un colador fi i semse aprofitar el darrer suc del fons, on hi queda més sorra.
Afegim una mica de nou moscada, nyora i all, i deixem reduir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se