Sarsuela de lluç de palangre

Suquet de peix emprant la recepta de la meva mare.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Fregir el peix arrebossat en farina blanca.
Saltejar les gambes.
Passar per l'olla a pressió els calamars 5 min.
Fregir 5/6 alls, la llesca de pa i el bitxo (caiena).
Obrir els musclos al vapor.
Fer un sofregit amb 4/5 tomàquets i 2 alls.
Passar-ho a la cassola i afegir una mica d'aigua (opcional fumet) i una mica de farina de blat de moro.
Introduir el peix (a excepció dels musclos).
Fer una picada amb la llesca de pa fregit, els alls, el bitxo i unes 14/16 ametlles torrades.
Introduir la picada a la cassola amb una mica d'aigua. Deixar que bulli una mica i incorporar els musclos. Tapar la cassola i deixar que els sabors es fusionin.
Es més bo si ho fas d'un dia per l'altre.

2h

Notes

Poseu pa a taula perquè tothom en demanarà.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se