Timbal d'alvocat i salmó

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un motlle d'acer inoxidable o plàstic, per tal de preparar la recepta dins del mateix, perquè ens quedi compacte, com he dit.

Elaboració

Pelarem els alvocats i els farem a dauets molt petits.
Trinxarem el salmó fumat amb unes tisores o ganivet.
Posarem en un motlle rodó primer l'alvocat.
El salarem i posarem un rajolí d'oli.
A sobre, hi posarem el salmó, i el decorarem amb les nous.
Ho adornarem amb escarola o enciam a trossets pel voltant.

15min

Notes

Cal posar en un motlle rodó (que treurem quan ho tinguem preparat) per tal que ens quedi compacte i bonic de presentació.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se