Rogers o molls, en escabetx

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una cassola de terrissa gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Una cullera de fusta
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, netegem els rogers, els salem, els passem per farina, i els fregim en una paella amb oli d'oliva dos minuts per cada cara, i un cop fregits els reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, en una cassola gran amb un bon raig d'oli d'oliva fregim: la ceba tallada a juliana, una pastanaga pelada i talada en rodelles fines, quatre alls amb pell aixafats, una fulla de llorer, una branca de farigola, una branca de romaní, i un grapat de grans de pebre negre, i quan tot plegat estigui ben fregit, hi afegim: un got de vinagre, una cullerada de pebre vermell en pols, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Tot seguit, hi afegim un cullerot de fumet de peix hi deixem que cogui uns dotze minuts.
Seguidament hi afegim els rogers fregits, posem el foc a baixa potencia, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més i ja tindrem els rogers en escabetx a punt per servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta és molt adient menjar-la tèbia.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se