Pollastre de tardor
Categoria:
Carns
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 pollastre tallat a octaus
- Barreja de bolets de temporada
- 50 gr de panses
- 50 gr de pinyons
- Una mica de mantega
- Una ceba
- 1 got i mig de brou de carn
4 racions
Elaboració
Comenceu per enrossir el pollastre. Quan tingui una crosta ben bonica de color, acabeu de coure el pollastre amb el foc baixet. Quan sigui cuit, treieu-lo de la cassola i guardeu-lo a part.
Mentrestant, talleu la ceba ben fina i la poseu a coure amb el mateix oli on heu rostit el pollastre. Quan comenci a suar, hi poseu els bolets i les panses amb el brou de carn. Deixeu que estigui cuit.
En una paella més petita, poseu la mantega i els pinyons i deixeu que es torrin. Al moment de servir, poseu-los per sobre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1296 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.