Pollastre de tardor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comenceu per enrossir el pollastre. Quan tingui una crosta ben bonica de color, acabeu de coure el pollastre amb el foc baixet. Quan sigui cuit, treieu-lo de la cassola i guardeu-lo a part.
Mentrestant, talleu la ceba ben fina i la poseu a coure amb el mateix oli on heu rostit el pollastre. Quan comenci a suar, hi poseu els bolets i les panses amb el brou de carn. Deixeu que estigui cuit.
En una paella més petita, poseu la mantega i els pinyons i deixeu que es torrin. Al moment de servir, poseu-los per sobre.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se