Costella de porc confitada

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es posa la peça de costella coberta de caldo vegetal, amb una mica de farigola, llorer i uns grans de pebre i sal, en una cassola. Ho posem a foc, baixet, vigilant que no bulli, una hora. El caldo ha de tremolar però no ha d'arribar a bullir.
La treiem i l'escorrem bé
La posem en una plàtera de forn uns 10 minuts.
Es menja acompanyant-la de compota de poma, o patates fregides, o escalivada...

1h 30min

Notes

Quan te la menges es desfà...

La dificultat està en aconseguir que el brou es mantingui entre 70 i 80º i no ens bulli la costella.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se