Coca de vidre

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posem la farina tamizada en un bol gran. Al mig hi fem un forat i afegim un bon raig d´oli
d´oliva, una punteta de sal i anem afegint l´aigua tèbia i ho anem treballant amb les mans.
Quan la massa se´ns desenganxi de les mans ja estarà a punt. Si fa falta afegirem una mica
més de farina, perquè la pasta ha de quedar ben lligada. Aquesta pasta també la faig servir
per fer coques de recapte.
Encabat de mitja hora, en fem boletes petites (a gust de cadascú) i les estirem, procurant de que quedin ben finetes.
Amb un pinzell les suquem d´oli, i tirem pel damunt força sucre.
Les posem al forn, que ja el tindrem prèviament encès a 180º, i quan veurem que el sucre, es caramelitza, les treurem i les ruixarem d´anís.
Han de quedar primetes, perquè és la manera que quedin cruixents.
Bon profit.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se