Llagostins al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Llauna pel forn

Elaboració

Agafem els llagostins i els rentem i els deixem en una escorredora, (es poden preparar dos hores abans de coure). Posem els llagostins en una safata que pugui anar al forn, salpebrem els llagostins i escorrem el suc de les dues llimones i els hi posem pel damunt junt amb un bon raig d'oli d'oliva. Escalfem el forn a 180 graus a punt per posar els llagostins al forn (només han d'estar-hi set o vuit minuts).
Taparem la llauna amb paper d'alumini perquè els llagostins no quedin ressecs.
El suc que queda a la llauna es molt bo per tirar per damunt dels llagostins o sucar pa.

15min

Notes

Es poden preparar dos hores abans d'anar al forn.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se