Esqueixada de bacallà
Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos lloms de bacallà blanc, pebrot vermell i verd, una ceba tendra, olives verdes i negres, oli d'oliva verge, dos grans d'all all i julivert, dos ous i dues tomaques veroses d'amanida.
Utensilis
Una safata de servir.
Elaboració
Tindrem el bacallà dessalat degudament i esqueixat. El posarem en una safata de servir.
Tallarem a dauets molt petitons els pebrots, les tomaques i la ceba, i ho posarem sobre del bacallà.
Quan ho tinguem tot, trinxarem molt petitons els alls i el julivert, i ho tirarem a sobre de la preparació.
Finalment, afegirem les olives.
Dos ous durs i unes tires d'anxova(per la decoració).
Ho regarem amb l'oli i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-ho.
Notes
Ho decorarem amb els ous tallats a rodanxes, per tot el voltant de la safata. També hi van bé unes tiretes d'anxova.
Comparteix aquesta recepta: