Esqueixada de bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de servir.

Elaboració

Tindrem el bacallà dessalat degudament i esqueixat. El posarem en una safata de servir.
Tallarem a dauets molt petitons els pebrots, les tomaques i la ceba, i ho posarem sobre del bacallà.
Quan ho tinguem tot, trinxarem molt petitons els alls i el julivert, i ho tirarem a sobre de la preparació.
Finalment, afegirem les olives.
Dos ous durs i unes tires d'anxova(per la decoració).
Ho regarem amb l'oli i ho reservarem a la nevera fins l'hora de servir-ho.

30min

Notes

Ho decorarem amb els ous tallats a rodanxes, per tot el voltant de la safata. També hi van bé unes tiretes d'anxova.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se