Bacallà amb salsa "mussolina" al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de forn.

Elaboració

Posarem una paella al foc, i quan l'oli estigui calent, hi fregirem poc a poc el bacallà (perquè es cogui bé de dins), prèviament dessalat, enfarinat i espolsat perquè no hi quedi massa farina enganxada. Quan comenci a ser rosset, el treurem i reservarem en una safata de forn.
Prepararem a continuació la salsa "mussolina". Trinxarem el gra d'all al morter, afegirem els dos rovells d'ou, i els anirem muntant amb l'oli. Finalment, ho amorosirem amb la nata líquida.
Tirarem aquesta salsa per sobre del bacallà, i ho posarem al gratinador fins que sigui rosset, i ja ho podem servir.

Notes

Es pot servir amb la mateixa safata, o es pot fer també amb terrines de fang individuals.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se