Truitetes d'aprofitament

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

-Piquem la carn juntament amb els pinyons (que prèviament els haurem torrat a la paella). -Reservem.
-Batem un ou. En una paella petita hi posem una mica d'oli i hi posem una cullerada d'ou (com si féssim una crep). Anem fent així, successivament, fins que tinguem tots els ous fets.
-Farcim les truitetes com si fossin canelons i les posem en una safata que pugui anar al forn.
Les cobrim amb la beixamel barrejada amb la salsa de tomàquet, i també amb el formatge i la mantega. Gratinem...i mengem!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se