Truitetes d'aprofitament
Categoria:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 ous
- 1/4 de quilo de carn rostida o de la carn del caldo (pilota, botifarra negra, peu de porc, pollastre, etc.)
- 50 gr. de pinyons
- 1/4 de litre de beixamel
- 2 cullerades de salsa de tomàquet
- 100 grams de formatge ratllat
- 1 cullerada de mantega per gratinar.
Elaboració
-Piquem la carn juntament amb els pinyons (que prèviament els haurem torrat a la paella). -Reservem.
-Batem un ou. En una paella petita hi posem una mica d'oli i hi posem una cullerada d'ou (com si féssim una crep). Anem fent així, successivament, fins que tinguem tots els ous fets.
-Farcim les truitetes com si fossin canelons i les posem en una safata que pugui anar al forn.
Les cobrim amb la beixamel barrejada amb la salsa de tomàquet, i també amb el formatge i la mantega. Gratinem...i mengem!
Comparteix aquesta recepta: