Gotet de gelatina de tomàquet escalivat amb mousse d'albergínia

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Elaboració

S'escaliven els tomàquets i l'albergínia, els peleu i treieu les llavors.
Per fer la gelatina de tomàquet, agafem els tomàquets ja nets i sense llavors, els triturem i tamissem, rectifiquem de sal i pebre i afegim la gelatina prèviament remullada en aigua freda i dissolta en un parell de cullerades del tomàquet encara calent.
Agafem uns motllos o gotets, els omplim i els posem a la nevera.
Per fer la mousse d'albergínia, dissoldrem el full de gelatina prèviament remullada amb aigua freda, amb una mica d'aigua calent. Després tritureu l'albergínia amb l'aigua que conté la gelatina i un rajolí d'oli d'oliva. Seguidament muntarem la clara a punt de neu i ho barrejarem amb molt de compte amb la albergínia.
Quan tinguem solidificada la gelatina de tomàquet hi afegirem l'albergínia, un tomàquet xerry tallat per la meitat i un filet d'anxova i unes gotes de l'oli de marinar les anxoves

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se