Llagostins al cava

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Safata de servir.

Elaboració

Posarem en una cassola l'oli, i trinxarem ben fineta la ceba, i la posarem a la cassola, esperant que enrosseixi.
Hi posarem aleshores els llagostins prèviament néts i sencers.
Esperarem un minut, i aleshores hi anirem afegint el cava poc a poc.
Cal tenir en compte que és un plat que ha de servir-se immediatament, ja que els llagostins es beuen el cava amb molta rapidesa.

30min

Notes

Cal servir-ho calent, i amb rapidesa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se