Arròs de pop y gambes

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paellera grand

Elaboració

Posaren el oli a la paella, posem les gambes i les doren un pelin, posen el pop i el sofreixin per que solte tot el gustet.
Agregen lo sofreixin de la ceba, la tomata el all i julivert tot rallat o triturat, el dixen sofreixim una bona estoneta a foc minim, com mes sofreixit mes bo quedará, posen el arros i tambe el sofreixin que quede doradet, posen el vi, el dixen que se evapore, tirem lo caldo calent i el dixen coure al nostre gust, a mi mes aviat duret.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se