Crestes de codonyat i formatge

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

12 racions

Utensilis

També es podrien fer fregides, però el formatge es desfaria molt.

Elaboració

Preparem les crestes posant una porció petita de codonyat i formatge.
Les tanquem amb una forquilla. Les pintem amb una mica de mantega.
Les posem al forn, que abans haurem escalfat, a 190º durant 12 minuts.
Un cop tretes les empolvorem amb sucre glas i canyella.

15min

Notes

No cal dir com estan de bones. Les servim amb una copeta de moscatell i ...a celebrar l'èxit de "Pa negre". A veure qui s'anima a penjar una recepta que en faci honor.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se