Crema de carabassó amb iogurt i ceba confitada

Categoria:
Típica de: Espanya → cataluinya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Elaboració

Es fan bullir els carabassons, amb poca aigua ja que el carabassó ja en porta bastant, solament els cobreix, i s'hi posa la sal corresponent.
Quan estan, s'escorre tota l'aigua i es converteixen amb purè amb la batedora, ha de quedar espès; es reserva.
Per fer la ceba caramel·litzada, es tallen a trossets petits, es posa a una paella amb oli, quan comença a estar cuita, es posa el sucre i es deixi que caramel·litzi
Per servir es posa en un bol en lloc d'un plat, si és transparent millor, primer es posa el iogurt, a sobre es posa el purè de carabassó i a damunt del purè, es posa una cullerada de la ceba caramel·litzada, i damunt la ceba i una ratlladura de llimona, molt poca.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se