Pomes a la mel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar bé les pomes. Treure el cor i pelar-les fins a la meitat perque no s'obrin durant la cocció. Posar-les en un recipient apte pel microones.
En un cassó, desfer la mamntega i adjuntar la mel, les panses i els pinyons.
Amb aquest preparat, omplir el cor de les pomes.
Coure al microones uns 8/10 minuts, depen de la clase de pomes escollides.

15min

Notes

A més de regar-les amb l'almíbar que desprenen, es poden acompanyar amb nata montada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se