Pastís de xocolata al microones
Categoria:
Recepta per microones
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 gr. de farina
- 50 gr. de sucre
- 20 gr. de mmantega
- 2 cullerades de cacau amarg, en pols
- 1 got de llet
- 1 clara d'ou
- 1/2 sobre de llevat en pols
Elaboració
Fondre la mantega fins que quedi tova, afegir el sucre i després la farina fins que quedi una pasta fina i homogènea. Afegir el cacao en pols fins que quedi tot absorbit i a continuació la llet, sense deixar de remenar.
Incorporar la clara, montada a punt de neu amb moviments verticals , de dalt a baix. Finalment afegir el llevat.
Posar en un motlle previament engreixat amb mantega i coure al microones durant 10 minuts. Deixar reposar 2 minuts.
Notes
Podeu decorar amb fideus de xocolata, nata montada,lacasitos, coco ratllat...
Comparteix aquesta recepta: