Pastís de xocolata al microones

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Fondre la mantega fins que quedi tova, afegir el sucre i després la farina fins que quedi una pasta fina i homogènea. Afegir el cacao en pols fins que quedi tot absorbit i a continuació la llet, sense deixar de remenar.
Incorporar la clara, montada a punt de neu amb moviments verticals , de dalt a baix. Finalment afegir el llevat.
Posar en un motlle previament engreixat amb mantega i coure al microones durant 10 minuts. Deixar reposar 2 minuts.

15min

Notes

Podeu decorar amb fideus de xocolata, nata montada,lacasitos, coco ratllat...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se