"Carpaccio" de bacallà

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Ratllador i safata bonica de servir.

Elaboració

Tallarem el bacallà molt finet, i el posarem en una safata de servir.
Ratllarem la tomaca, afegint-hi una culleradeta de sucre per treure-li l'acidesa, i la reservarem cinc minuts.
Picarem all i julivert molt finet.
Posarem la tomaca per damunt del bacallà, l'oli, una mica de sal (poca), l'all i julivert,i ho posarem a la nevera fins el moment de servir-lo.

30min

Notes

Podem servir-ho adornat amb mitja llimona, o simplement amb una rameta de julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se