Braç de gitano de nata
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
Per el pa de pessic:
- 120grs. de sucre
- 120 grs. de farina
- 4 ous
Per el farcit:
- ½ kg. De nata per muntar
- Sucre glaç
Elaboració
Per fer la planxa del braç, engeguem el forc a 180º. Posem les clares a punt de neu i barregem els rovells amb el sucre fins aconseguir una barreja ben cremosa i blanquinosa, desprès hi afegim la farina i les clares a punt de neu barrejant suaument. Ho escampem a la plata del forn sobre paper sulfurós i ho coem uns 8 minuts vigilant que no se’ns cremi ja que llavors no podríem enrotllar el braç.
Una vegada cuit agafem un drap de cuina humit hi posem la placa sobre i l’enrotllem quant estigui una mica fred, el desfem i escampem la nata per sobre i el tornem a enrotllar, arreglant els costats omplint de nata des de fora. Desprès hi tirem sucre glaç i ja esta apunt per menjar.
Comparteix aquesta recepta: