Cake salat d' espàrrecs, tomàquet i mozzarella

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posar en una paella amb una miqueta d'oli els espàrrecs tallats a foc ben baixet.
Escaldar els tomàquets, pelar-los tallar-los a daus i afegir-los als espàrrecs. Quan ja estigui cuit retirar-ho del foc i deixar-ho refredar. Una vegada estigui fred afegir-hi la mozzarella tallada a daus.
A banda, amb la batedora barrejar els ous i la farina barrejada amb el llevat, afegir-hi la llet i l'oli, al final el formatge ratllat. Amb cura barrejar-ho amb els espàrrecs, el tomàquet i la mozzarella i posar-ho en un motlle que haureu preparat untant-lo amb unamiqueta d'oli i pa ratllat.
Ho posareu al forn que ja tindreu calent a 180º una mitja hora.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se