Macedònia de fruites

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Unes copes de vidre amples i xates boniques, de servir.

Elaboració

Pelarem la poma, i la ruixarem amb el suc de la llimona, perquè no s'enfosqueixi.
Pelarem els quiwis, el présses i desfarem la magrana.
Tallarem a trossets petits la pinya, el prèssec, i les maduixes.
Tallarem les cireres per la meitat.'
Desgranarem la magrana.
Treurem el suc de les taronges, i el reservarem.
Posarem en un bol gran de vidre totes les fruites, el sucre, i ho ruixarem amb el suc de les taronges i el Gran Marnier -a gust- (unes gotetes).
Ho reservarem a la nevera, fins l'hora de servir-ho

30min

Notes

Podem decorar-ho amb una fulleta de menta, amb unes peladures de taronja, una maduixa amb fulles, etc... I també fer-ho amb les fruites que tinguem en aquell moment, siguin del temps o confitades. Podem jugar moltíssim amb les fruites que hi posem. Inclús hi podem posar algun licor. Al vostre gust.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se