Pastís de pa de motlle i salmó fumat

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un recipient en forma rodona o llarga, millor de vidre. La forma llarga, és més fàcil perquè no cal tallar el pa.

Elaboració

En un motlle posarem el salmó estirat (com si folrèssim el seu interior), mirant que pengi pels costats, per tal de poder "embolicar" el pastís quan el tinguem farcit i muntat.
Posarem una mica de maionesa al fons, i després, una capa de pa de motlle.
Novament untarem de maionesa, una capa de cranc filetejat, i rodanxetes de cogombre.
Una altra capa de pa de motlle, maionesa, i ou dur talladet.
Una altra capa de pa de motlle, maionesa i gambes petitetes pelades.
Finalment, l'última capa de pa de motlle, i ho "embolicarem" amb el salmó que penjarà de les vores del motlle.
Unes rodnaxes de pinya per la decoració.
Ho deixarem a la nevera d'un dia per l'altre, per tal que s'impregnin bé tots els ingredients, i el podem tallar de forma neta.

45min

Notes

Abans de servir-lo, el desmotllarem, i ho decorarem amb pinya a rodanxes, ou dur, cogombres, o el que tinguem per la nevera.
Podem també posar enciam per les vores, que el color verd hi va molt bé.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se