Pastís de pa de motlle i pernil dolç

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un motlle de vidre, millor llarg. (Com una flamera)

Elaboració

- Farem una truita fineta amb les patates i els tres ous. La reservarem.
- Folrarem un motlle (millor llarg) amb el pernil dolç, deixant que pengi pels costats.
- Posarem seguidament, una capa fineta de salsa de tomaca.
- Després, afegirem una capa de pa de motlle.
- Una altra capa de salsa de tomaca, i mitja la truita que haviem reservat.
- Una capa de pa de motlle, salsa de tomaca, uns espàrrecs, olives verdes, i uns filets d'anxova.
- Una capa de pa de motlle, salsa de tomaca, i la resta de truita.
- Finalment, l'última capa de pa de motlle, i el "taparem" amb el pernil dolç que queda penjant del motlle.
- Ho reservarem a la nevera fins a servir-lo.

45min

Notes

En servir-lo, el desmotllarem, i el decorarem amb ou dur, nous, olives verdes i espàrrecs per sobre, i enciam trinxadet pels costats.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se