Fideus amb seitons

Categoria:
Típica de: Espanya → Tarragona
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, prepareu una picada, amb la meitat dels alls fregits, la nyora escaldada, el pa fregit, el vi blanc i una mica de sal. Amb l’altre meitat dels alls, amb l’ajut d’un morter, prepareu un allioli, aixafeu bé els alls amb una mica de sal i aneu afegint l’oli molt a poc a poc i remenant tota l’estona fins que quedi lligat. Apart prepareu un sofregit amb la ceba tallada molt petita i quan ho tingueu ben sofregit, afegiu el tomàquet ratllat i deixeu coure bé el sofregit.
Apart amb una altre cassola, poseu els fideus, sense gens d’oli i aneu remenant tota la estona fins que quedin daurats, un cop daurats, afegiu la picada, l’allioli i el sofregit de ceba i tomàquet, remeneu 1 minut i afegiu el fumet de peix, deixeu coure 10 minuts e incorporeu els seitons nets i sense cap, deixeu coure 5 minuts més, rectifiqueu de sal i ja ho tindreu apunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se