Rovellons i pinetells amb cloïsses i llagostins
Ingredients
- Mig quilo de rovellons i pinetells
- Mig quilo de cloïsses fresques
- Tres llagostins tigre
- Un got de fumet de peix
- Tres grans de all
- Unes branques de julivert fresc
- Un raig de oli de oliva
- Un pols de sal
Elaboració
Comencem per posar a escorre els bolets, ja que la temporada ha acabat i segur que son de conserva, en el meu cas son de conserva pròpia
Mentre posem els bolets a escorre,posem també les cloïsses en un bol amb aigua i un pols de sal
Posem una cassola de terrissa al foc amb un bon raig de oli de oliva a escalfar
Mentrestant piquem els alls i el julivert i ho reservem de moment
Posem el fumet en un cassó a escalfar
Un cop calent el oli de la cassola i afegim els bolets a trossos i els fregim una mica
Seguidament afegim el fumet bullent i afegim les cloïsses escorregudes
Tapem la cassola i fem coure una mica fins veure que es comencen a obrir
En aquest moment afegim els llagostins i salem una mica tot plegat
Afegim els alls i julivert i donem unes voltes
Ara és el moment de anar cap a taula.
Comparteix aquesta recepta: