Filets de panga a la taronja
Ingredients
- 4 filets de panga
- 3 taronjes
- 1 cullerada de Maizena
- 50 gr de mantega
- Farina
- Sal
- Julivert
- Oli
Elaboració
Fem quatre rodanxes de taronja, que reservarem i espremerem la resta i farem suc.
Salarem el peix, l'enfarinarem, i fregirem en abundant oli ben calent, fins que sigui daurat per ambdues cares i escorrerem en paper de cuina.
En una paella a part, desfarem la mantega, amb un raig d'oli per que no es cremi. Desfarem la Maizena, en el suc de taronja, procurant que no es facin grumolls. Si és necessari colarem. I l'afegim a la mantega desfeta.
Courem una mica, fins que es vagi espessant.
Incorporem les rodanxes de taronja, un parell de minuts i apaguem el foc. Posem el peix en una safata, una rodanxa de taronja damunt de cada tall, salsejem, i espolvorem amb julivert picat.
Comparteix aquesta recepta: