Pèsols amb "beicon"

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella i safta de servir.

Elaboració

En una paella posarem un raget d'oli i posarem la ceba a trossets petits,i quan comenci a rossejar, hi afegirem l'all tendre.
Afegirem seguidament, el beicon, i quan comenci a ser tot ben rosset, hi posarem els pèsols.
Ho anirem remenant, fins que els pèsols estiguin tous.
Ho servirem tot seguit, calent.

30min

Notes

Ho presentarem en una safata bonica de servir, adornat amb unes fulletes de menta fresca.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se