Crema gelada de torro
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 1 / 2 l de llet,
- 50 g de mantega,
- 200 g de torró d'ametlles, cacauet o avellanes,
- Sucre mòlt,
- 3 cullerades de fècula de blat de moro,
- Canyella en pols i
- Bescuits dolços
Elaboració
Escalfar en una cassola la llet i, quan comenci a bullir, afegir
la mantega i el torró tallat a trossos. Ensucrar a gust i remoure
amb una cullera de fusta perquè la preparació no s'enganxi.
Dissoldre la fècula de blat de moro en una mica de llet freda i afegir, a poc a
poc, a la crema calenta. Deixar bullir durant uns minuts sense deixar
de remenar fins espessir. Distribuir en compoteres, escampar-la
canyella i portar a la gelatera. En el moment de servir, acompanyar amb
bescuits dolços
Notes
En el moment de servir, acompanyar amb bescuits dolços
Comparteix aquesta recepta: