Crema gelada de torro

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Escalfar en una cassola la llet i, quan comenci a bullir, afegir
la mantega i el torró tallat a trossos. Ensucrar a gust i remoure
amb una cullera de fusta perquè la preparació no s'enganxi.
Dissoldre la fècula de blat de moro en una mica de llet freda i afegir, a poc a
poc, a la crema calenta. Deixar bullir durant uns minuts sense deixar
de remenar fins espessir. Distribuir en compoteres, escampar-la
canyella i portar a la gelatera. En el moment de servir, acompanyar amb
bescuits dolços

Notes

En el moment de servir, acompanyar amb bescuits dolços


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se