Llom amb ametlles de l'àvia Maria

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una picadora i una safata de servir bonica.

Elaboració

Comprarem un tros de llom de porc d'un quilo aproximadament, tallat a filets, però sense que quedin tallats fins baix de tot.
El salpebrarem.
Posarem una cassola al foc amb l'oli, i ratllarem la ceba ben fina.
La daurarem en aquesta cassola.
Picarem les ametlles ben fines, i anirem omplint d'ametlles l'interior dels tallets de llom.
Quan els tinguem tots plens d'ametlla, ho lligarem amb un cordonet de cuina, i l'anirem rostint a la mateixa cassola que anteriorment hem daurat la ceba.
Quan tot sigui daurat, hi anirem afegint la llet poc a poc, fins que es converteixi en una salsa espesseta.
Ho deixarem tapat fins el moment de servir-ho.
És deliciós.

1h

Notes

Abans de posar-ho a la safata de servir, treurem el cordillet i tallarem un a un els talls de llom, de la part de sota, on estaven encara enganxats.
Els posarem escampats per la safata, i ho ruixarem amb la seva salsa. Servirem molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se