Enrotllat de massana

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pelar les pomes, tallar-les a trossos mitjans. Posar-les en un bol que pugui anar al microones, empolvorar amb sucre i amb canyella, afegir la nou de mantega i posar al microones uns 2 minuts a potència màxima, remoure i tornar-lo a posar 2 minuts més.
La poma ha de quedar sencera, però que al punxar amb un escuradents aquest tendra.
Mentre anar preparant la pasta de full, la desenrotllar i li farem uns talls transversals (mirar la foto).
Posarem l 'illa en el medi i tancarem a manera de trena.
Pintarem tota la superfície amb el caldet que ens han deixat anar les pomes.
Coure durant uns 20 minuts a forn preescalfat a 220 º, baixar la temperatura a 200 º si es torra molt.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se