Tempura de carxofes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Delta del ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Una paella per freixir.

Elaboració

Posar en la gerra de l'thermomix l'aigua i els gels, programar velocitat 5 per triturar el gel.
Sabrem que ja està quan no escoltem el soroll del gel Tustar contra les parets del vas. Afegir el rovell d'ou 4 segons a vel 3. Posar els altres ingredients i barrejar 10 segons a velocitat 6.
Tallar les carxofes a grills fins i posar-los dins de la gerra, remoure amb l'espàtula, escalfar oli i anar fregint per tandes. Deixar escórrer sobre paper de cuina.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se