Mouse de préssec

Categoria:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Copes de servir, batidora manual.

Elaboració

Peleu els préssecs, tallar-los a trossets i passar-los per la batidora amb el suc de llimona, fins a obtenir un puré molt fi.
Mesclar les iemes dels ous amb la llet condensada, el puré de préssec, i incorporar les clares dels ous muntades a punt de neu.
Repartir-ho en copes, i deixar-ho a la nevera fins el moment de servir-ho.
Acompanyar-ho decorat amb fruites del temps, o fulletes de menta. És molt bo.

45min

Notes

Servir-ho decorat amb fruites del temps talladetes petitones, o fulletes de menta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se